Top

MIMY Instruktör Steg 1 (6 v.) Start 1 okt

Balans Institutet / MIMY Instruktör Steg 1 (6 v.) Start 1 okt
Laddar Evenemang
01 Okt

MIMY Instruktör Steg 1 (6 v.) Start 1 okt

1 Okt @ 9:00 f m - 12 Nov @ 5:00 e m
6500kr

Denna 6 veckors utbildning (datum, se nedan) ger dig en introduktion i Mindfulness och Yoga enligt metoden MIMY Balansprogrammet som ger dig en färdig struktur för daglig återhämtning och stressreduktion.
Som MIMY Instruktör har du två olika verktygslådor (mindfulness och yoga) som innehåller olika andnings-, och yogaövningar samt meditationer, samtliga väl beprövade inom svensk sjukvård.

Målsättningen med utbildningen är att du ska få ett effektivt självhjälpsprogram för egen återhämtning/rehabilitering men även (om du önskar) kunna inspirera andra genom att guida andra i programmet.

Omfattning:

Utbildningen löper om 6 veckor och innefattande två heldagar fördelade på 2 lärarledda heldagar med 6 veckors mellanrum.

Emellan de lärarledda dagarna genomgår du för egen del 6 v programmet som består av teoretiska studier, yoga, meditation, reflektion och vardagsuppgifter. Räkna med cirka 15 min daglig träning.

Vem kan söka?

Alla med intresse av att lära sig verktyg för avspänning och stresshantering, tex medarbetare med stressproblematik, men även vårdpersonal, hälsoinspiratörer, fritidsledare, pedagoger inom skolan som vill kunna förmedla programmet vidare.

MIMY Balansprogrammet bygger på övningar med dokumenterad effekt på sömn, stress, oro/ångest och erbjuds idag på arbetsplatser, i skolor och inom vården runtom i Sverige.

Ange faktureringsadress i samband med din anmälan. OBS! Anmälan är bindande. För laga förfall krävs läkarintyg.

Kostnad: 5900 kr ex moms, utbildningsmaterial samt te, frukt ingår.

Datum: 1 oktober kl 9-15 samt 12 november kl 9-15.

Du som genomgått Modul Mindfulness vid MediYoga Institutet har rabatt på denna utbildning. Ange att du är utbildad i MIMY sedan tidigare samt vilken termin du genomförde din utbildning.

Sagt om;

Jag rekommenderar varmt utbildningen som ger dig enkla övningar för att uppnå balans i vardagen och som alla kan hinna med. Sara är en fantastisk lärare, som med sin stora erfarenhet förmedlar kunskapen om mindfulness, meditation och andning på ett sätt som alla lätt kan ta till sig.

Marie Andersson, Yogaterapeut, Borås

Anmälan

Tribe Loading Animation Image

Detaljer

Datum: 1 Okt @ 9:00 f m - 12 Nov @ 5:00 e m
Tid: 9:00 f m - 5:00 e m
Plats: MediYoga Institutet
Adress: Värtavägen 35
Arrangör: Balans Institutet