Top

Vårt team

Undermeny

Vårt team

Sara Emilionie

Grundare Balans Institutet


Sara är yogaterapeuten som sa upp sig från jobbet som kommunikationskonsult pga en vision- att få varenda svensk att börja andas! Idag har hon utbildat ett par hundra inom vården i den egna metoden MIMY- mindfulness och medicinsk yoga som hon även erbjuder som individuell terapi samt föreläsningar inom vård, skola och näringsliv.

MIMY (Mindfulness & MediYoga)  erbjuds via utbildade instruktörer inom bl.a cancervården, barn- och ungdomspsykiatrin samt på några av Sveriges största arbetsplatser.

Läs mer om Sara här

Liisa Tallqvist

Hälsopedagog, instruktör


Liisa är hälsopedagog, expert på gruppträning, före detta verksamhetsansvarig inom gruppträning på ett av Sveriges största läkemedelsföretag. Liisa har arbetat med promotivt hälsoarbete och fysisk aktivitet i över 20 år.

Läs mer om Liisa här

Göran Boll

Grundare till systerinstitutet MediYoga


Göran har utvecklat den terapeutiska yogaformen MediYoga och är grundare av MediYoga Institutet. Han har arbetat med stresshantering i form av föreläsningar, workshops, kurser och rehabilitering på stora svenska arbetsplatser och har utbildat människor inom vården samt bedrivit forskning på yoga sedan mitten av 1990-talet.

Läs mer om Göran här