Warning: Illegal string offset 'types' in /home/balansi9/public_html/wp-content/plugins/extended-widget-options/core/functions.widget.display.php on line 285

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /home/balansi9/public_html/wp-content/plugins/extended-widget-options/core/functions.widget.display.php on line 285
Top

Nyckeln till självkärlek

Balans Institutet / ADHD  / Nyckeln till självkärlek

Nyckeln till självkärlek

Igår imorse letade jag efter nycklarna i två timmar vilket fick hela dagen att halka efter. Ovanpå detta höll jag på att förväxla tiden för min dotters utvecklingssamtal och spillde en latte över hela skrivbordet. När jag skulle försöka fylla i en ”enkel” blankett för överlåtelse av varumärke från ett bolag till ett annat, krävdes det att jag ringde PRV 5 ggr på raken (!) för att jag har svårt att förstå instruktioner.

En sådan dag kan det hända att jag HATAR min ADHD vilket drar ner mitt självvärde i botten.  Men som tur är, är vägen tillbaka till min självkärlek numera väldigt kort.

Jag påminner mig själv om att jag spillde kaffe för att jag vek mig av skratt,  vilket ledde till att jag fick nya kompisar på kontoret (som jag genast hittade samarbetsmöjligheter med) och att jag, trots min bristande förmåga att följa instruktioner skapat flera yoga- och mindfulnessprogram som hundratals instruktörer runtom i landet i sin tur sprider vidare och ger glädje för ännu fler.

Om jag inte jag varit exakt den jag är, hade mitt program inte varit exakt vad det är, och om det inte varit exakt vad det är, hade jag inte varit på Akademiska sjukhuset idag för att utbilda ännu fler inom vården, som tack vare utbildningen inte bara får verktyg att erbjuda sina patienter, utan även en möjlighet att själva få vila, lära sig lyssna på kroppens signaler och lära sig sparka sin inre domare och ersätta den mot viljan att ta hand om sig själv på bästa sätt.

Så min slutsats är: livet är fantastiskt med alla toppar, dalar och överraskande vändningar. Och att den enda nyckeln som jag faktiskt måste hålla reda på, är nyckeln till min egen självkärlek!

 

Hur vi tränar på att hitta nyckeln med hjälp av mindfulnessträning är någonting jag och deltagarna från Neuropsykiatriska mottagningen, beroendemottagningen och Närvården NPF i Uppsala pratade om idag, på utbildningen MIMY Steg 1.

Dela
Sara Emilionie

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.