Top

Ta med dig balansen överallt

Allt fler upplever stress och otillräcklighet i sin vardag. Forskning visar att daglig återhämtning är det som skyddar oss från stressens negativa effekter.

Balansprogrammet ger dig en tydlig struktur för hur du kan få in detta i din vardag. Passar dig med sömnsvårigheter, hög stress, stelhet och behov av djupavslappning. Metoden har sedan 2012 erbjudits inom vård, skola och arbetsplatser Träna via dator, mobil eller surfplatta och skapa balans där du är!

Tillgång till internet krävs för att kunna spela upp innehållet

Hur fungerar det?

Balansprogrammet Online finns i två utföranden:

Balansprogrammet 6 v  innehåller Balansprogrammet 6 veckor, ett träningsprogram med 5-10 min. daglig träning samt ett 60 min. yogapass som hjälper dig komma igång med din dagliga träning. Passet ”Fri från stress” har testats i svensk forskning sedan 2014 i två av världens största studier på yoga och hjärta.

Balansprogrammet 12 v innehåller utöver innehållet i ovan paket även Balansprogrammet 12 veckor och en variation av yogapass för dig som vill gå vidare. Som en yogisk Gott & Blandat påse!

AVGIFT 299 kr för 6 v programmet och 399 kr för 12 v programmet. Du får tillgång till materialet i 3 månader från din registrering oavsett vilket program du köper!

För som vill beställa för en hel grupp:  25% rabatt. Läs mer   

För dig som vill ge bort ett abonnemang: Läs mer

Fri Från Stress Online – 199 kr ink.moms för 3 mån

Medicinskt Yogapass – MIMY Fri Från Stress

Kom igång
Balansprogrammet 6v Online – 299 kr ink.moms för 3 mån

Balansprogrammet 6 veckor –5-10 min/dag

Kom igång
Balansprogrammet 12v Online  399 kr ink. moms för 3 mån

Balansprogrammet 12 veckor – ca 15 min/dag
+ Balansprogrammet 6 veckor
+ Längre yogapass – MIMY Fri från Stress
+ Korta yogapass – Andning, fokus, avslappning

Kom igång

Feedback

Jag måste bara tacka dig för det som min son Theodor fick uppleva hos dig! Idag när vi var på stan precis innan affärerna stängde och letade efter ett par passande skidhandskar längst ner i en affär och jag med andan i halsen bara kände att jag ville komma hem säger Theo; -Mamma, ta det lugnt jag andas tre djupa andetag så går det nog bra...och det gick bra. Sedan berättade han att du har sagt att man inte ska stressa.

Karolina Dahlberg

Mamma till Theo 8 år

Sara har en fullständig närvaro, en kombination av lugn empati och fantastisk intensitet som gör henne till en mycket bra lärare

Göran Boll

Grundare, MediYoga

Med Balansprogrammet blir jag inte lika upprörd på mina barn längre. Jag tar ett djupt andetag och hanterar konflikten på ett bättre sätt

Patient med ADD

Neuropsykiatriska Mottagningen, Akademiska Sjukhuset

Sara förmedlar sin kunskap om yoga och mindfulness på ett tryggt, pedagogiskt och samtidigt lekfullt sätt. Med Balansprogrammet kan jag med korta doser varje dag hantera det tempo och de höga krav som finns i samhället idag.

Malin Lagström

Arbetsterapeut, Akademiska Sjukhuset

Teamet var så nöjda och glada över din workshop. Det var en av höjdpunkterna under vår konferens och det här ska vi verkligen jobba vidare med. Temat Balans var exakt det vi behöver!

Emmy Falk

SSC Finance Manager, Saint-Gobain

Tusen tack för en mycket givande inspirationsföreläsning, vi var alla jättenöjda med din föreläsning. Jag har mediterat varje dag sedan dess och tänker absolut fortsätta med det!

Linda Bergman

Ratos AB

För en tid sedan gav du mig en privatlektion. Jag vill berätta att jag idag helt kunnat sluta med betablockerare tack vare yogaprogrammet.

Hasse

Sara är den skrattande yogin som sprider glädje överallt och som fått mig inse att det viktigaste i livet går att nudda vid med hjälp av ett andetag.

Torbjörn Runvik

Creative Director

Vill bara tacka så mycket för din insats i fredags! Många har hört av sig och har varit så nöjda med det som du gav. Det som du sa talade direkt till dem alla! Hoppas vi kan ha fler tillfällen med dig framöver! Superstort tack!

Ann Eliasson

Anhörigkonsulent, Sollentuna kommun

Sara har hjälpt mig att hitta ögonblicken, närvaron i andetaget, vid kaffeautomaten, på tunnelbanan, i matkön, i vardagen. Hon har en fantastisk förmåga att göra mindfulness enkelt och tillgängligt, för alla

Helena

HR ansvarig

Man klarar vad som helst efter att man gjort sitt yogapass.

Maria Snabb

Högstadielärare

Under 2015 började jag använda MIMY som en del i behandlingen på min arbetsplats inom BUP där jag arbetat som sjuksköterska. Det blev mycket uppskattat både av patienter, föräldrar och personal.

Sanna Lohm

Sjuksköterska

Övningarna i programmet ger mig som pedagog verktyg att variera min undervisning och hjälper mig att möta varje elev som den unika person som varje individ är.

Karolina Dahlberg

Pedagog, Fredriks Hovs Slotts Skola