Top

Ta med dig balansen överallt

Allt fler upplever stress och otillräcklighet i sin vardag. Forskning visar att daglig återhämtning är det som skyddar oss mot stress och att smådoser daglig träning ger positiv hälsoeffekt.

Balansprogrammet utgår från denna forskning och ger dig en struktur för hur du går från tanke till handling då det gäller att med enkla medel skapa balans i ditt livspussel.

Med Balansprogrammet Online kan du träna våra program när och var som det passar dig bäst - Det går lika bra att träna framför datorn som via telefonen eller surfplattan *

* Tillgång till internet krävs för att kunna spela upp innehållet

Foto: Nina Nygaard

Hur fungerar det?

Balansprogrammet Online finns i två utföranden, Grund och Plus - Du kan läsa mer om innehållet i den olika paketen längre ned på sidan.

Ett köp ger dig tillgång till valt paket och innehåll i 6 månader, det är inte ett abonnemang utan ett engångsköp

Tanken är att du följer programmen och tränar precis som du hade gjort live på plats - Skillnaden är att med Balansprogrammet Online så väljer du själv tid och plats när du vill träna.

Balansprogrammet Grund

I Balansprogrammet Grund ingår Fri från stress och 6v-programmet.

Balansprogrammet 6v är Saras gåva till mänskligheten, för att inte tala om Fri från stress! Du hittar inte bättre verktyg för att bli en finare människa <3

Så gör som resten av mänskligheten och förändra ditt liv med Balansprogrammet!

Ditt konto aktiveras direkt efter köpet och är giltigt i 6 månader

Köp nu 399:-

Balansprogrammet PLUS

Som om allt i Balansprogrammet Grund inte var bra nog så finns även Sara's 12v-program. Ja var ska vi börja. Det är för bra för att beskriva - Det bara måste upplevas! Folk talar om Julafton och midsommar.. Men inte länge till! Sara's 12v-program är en game-changer! Vad väntar du på? Om 12 veckor kan du vara en ny människa!

Vi glömde berätta att du även får tillgång till de omåttligt populära passen Andning, Fokus och Avslappning - Full pott rent ut sagt <3

Ditt konto aktiveras direkt efter köpet och är giltigt i 6 månader

Köp nu 599:-

Prova gratis

Här visar vi Korta Ryggpasset från 6v-programmet

Feedback

Jag måste bara tacka dig för det som min son Theodor fick uppleva hos dig! Idag när vi var på stan precis innan affärerna stängde och letade efter ett par passande skidhandskar längst ner i en affär och jag med andan i halsen bara kände att jag ville komma hem säger Theo; -Mamma, ta det lugnt jag andas tre djupa andetag så går det nog bra...och det gick bra. Sedan berättade han att du har sagt att man inte ska stressa.

Karolina Dahlberg

Mamma till Theo 8 år

Sara har en fullständig närvaro, en kombination av lugn empati och fantastisk intensitet som gör henne till en mycket bra lärare

Göran Boll

Grundare, MediYoga

Med Balansprogrammet blir jag inte lika upprörd på mina barn längre. Jag tar ett djupt andetag och hanterar konflikten på ett bättre sätt

Patient med ADD

Neuropsykiatriska Mottagningen, Akademiska Sjukhuset

Sara förmedlar sin kunskap om yoga och mindfulness på ett tryggt, pedagogiskt och samtidigt lekfullt sätt. Med Balansprogrammet kan jag med korta doser varje dag hantera det tempo och de höga krav som finns i samhället idag.

Malin Lagström

Arbetsterapeut, Akademiska Sjukhuset

Teamet var så nöjda och glada över din workshop. Det var en av höjdpunkterna under vår konferens och det här ska vi verkligen jobba vidare med. Temat Balans var exakt det vi behöver!

Emmy Falk

SSC Finance Manager, Saint-Gobain

Tusen tack för en mycket givande inspirationsföreläsning, vi var alla jättenöjda med din föreläsning. Jag har mediterat varje dag sedan dess och tänker absolut fortsätta med det!

Linda Bergman

Ratos AB

För en tid sedan gav du mig en privatlektion. Jag vill berätta att jag idag helt kunnat sluta med betablockerare tack vare yogaprogrammet.

Hasse

Sara är den skrattande yogin som sprider glädje överallt och som fått mig inse att det viktigaste i livet går att nudda vid med hjälp av ett andetag.

Torbjörn Runvik

Creative Director

Vill bara tacka så mycket för din insats i fredags! Många har hört av sig och har varit så nöjda med det som du gav. Det som du sa talade direkt till dem alla! Hoppas vi kan ha fler tillfällen med dig framöver! Superstort tack!

Ann Eliasson

Anhörigkonsulent, Sollentuna kommun

Sara har hjälpt mig att hitta ögonblicken, närvaron i andetaget, vid kaffeautomaten, på tunnelbanan, i matkön, i vardagen. Hon har en fantastisk förmåga att göra mindfulness enkelt och tillgängligt, för alla

Helena

HR ansvarig

Man klarar vad som helst efter att man gjort sitt yogapass.

Maria Snabb

Högstadielärare

Under 2015 började jag använda MIMY som en del i behandlingen på min arbetsplats inom BUP där jag arbetat som sjuksköterska. Det blev mycket uppskattat både av patienter, föräldrar och personal.

Sanna Lohm

Sjuksköterska

Övningarna i programmet ger mig som pedagog verktyg att variera min undervisning och hjälper mig att möta varje elev som den unika person som varje individ är.

Karolina Dahlberg

Pedagog, Fredriks Hovs Slotts Skola