Top

Balansprogrammet

Balans Institutet / Balansprogrammet
Undermeny

Balansprogrammet

Balansprogrammetför dig som vill leva ditt vardagspussel med balans

Allt fler upplever stress och otillräcklighet i sin vardag. Forskning visar att daglig återhämtning är det som skyddar oss mot stress och att smådoser daglig träning ger positiv hälsoeffekt.

Balansprogrammet utgår från denna forskning och ger dig en struktur för hur du går från tanke till handling då det gäller att med enkla medel skapa balans i ditt livspussel.

Programmet ger dig en färdig struktur för effektiv återhämtning och mentala tekniker för att hantera vardagen på ett sätt som minskar stress och ökar livskvaliteten.

Du kan utbilda dig i Balansprogrammet för egen del, tex som stresshantering eller personlig utveckling, eller i syfte att kunna förmedla det till andra, tex på din arbetsplats.

Läs mer om våra utbildningar här

 

FAKTA BALANSPROGRAMMET:

Ett enkelt 6 v program med tekniker för korrekt andning, ökat fokus och djupavslappning som kan utföras av alla, oavsett ålder eller förkunskaper. Programmet bygger påca 10 min daglig träning i yoga- och mindfulness och reflektion kring det som skapar livskvalitét och minskar stress.

Metoderna som ingår i programmet har dokumenterad effekt påbla stress, oro, sömn, blodtryck och programmet används idag inom vård, skola och påstor arbetsplatser via utbildade MIMY Instruktörer.

Prova gärna en vecka ur programmet

Mer information och anmälan: 

Boka tid