Top

Yoga- och mindfulnessretreat i Antibes

Balans Institutet / Yoga- och mindfulnessretreat i Antibes
Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
20 aug

Yoga- och mindfulnessretreat i Antibes

mån 20 aug - fre 24 aug

Lust och glädje i vardagen!

Lyckoforskning pekar på att närvaro och tacksamhet hör ihop med hur lyckliga vi är. Hur kan yoga och meditation hjälpa oss på vägen till en gladare och mer innehållsrik vardag?

Detta är bland annat temat för Sara Emilionie och Ulf Wallgren sensommarens yogaretreat i undersköna och genuina Antibes på franska Rivieran.

Yogaretreaten den 20-24 augusti ger dig möjlighet att utöver yoga och meditation även få njuta av sol, värme, bad, god mat och eget utforskande. Vi håller till i en ljus och mysig yogastudio, Samasthiti House of yoga, som ligger i gamla stan i Antibes, bara ett stenkast från havet.

Fem dagar med yoga både på förmiddag och eftermiddag men du får också gott om tid över till egna aktiviteter. Ta chansen att fylla på dina energidepåer på denna retreat som innehåller både mediyoga och mindfulness (medveten närvaro)! Du som önskar en mer fysisk yoga kommer att få möjlighet till det. Yogapassen passar både vana yogis/meditatörer men även dig utan förkunskaper.

Ulf och Sara ger dig verktyg att gå in i höstmörkret med full balans och ett nytt förhållningssätt i livet. Du får tid för reflektion och får konkreta yogiska verktyg för att kunna öka din lust och energi och möta hösten i full närvaro och balans.

 

 

Pris 4 500 kr för yogaretreaten. Du ordnar själv med flyg, kost, logi. Observera att augusti är högsäsong och du bör vara ute i god tid med bokningen.

Anmälan via mail till Ulf Wallgren på uffe.wallgren@telia.com

Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften är halva kursavgiften och betalas när du via mejl fått en bokningsbekräftelse. Begränsat antal platser.

I mejlet får du mer information om retreaten och tips om hur du lätt kan hitta boende och flyg!

 

Om oss: 

Ulf Wallgren är utbildad mediyogainstruktör och mimyinstruktör (kombinerad mindfulness och mediyoga) vid Mediyogainstitutet. Han är känd för att leda lugna och sköna pass i mediyoga som alla kan göra. Han har tidigare arbetat som journalist och programledare på Rapport och Aktuellt vid Sveriges television i 30 år och har varit verksam som journalist inom press, radio och teve i över 40 år. Ulf undervisar nu på Mediyogainstitutet i Stockholm och på Friskvården på Sveriges Television, Sveriges radio och Utbildningsradion. Ulf reser också runt i landet, leder yogaklasser och håller populära föreläsningar om sin resa från nyhetsankare till ”yogaguru” på företag och yogastudios på temat hur man ska göra för att må bra på jobbet. Få senaste nytt om mediyoga och följ Ulf på Facebook ”Ulf Wallgren Yoga” och på Mediyogainstitutet.se.

 

Sara Emilionie som utvecklat metoden MIMY (Mindfulness och MediYoga) är kommunikationskonsult, mindfulnessinstruktör och mediyogaterapeut, föreläsare och utbildare i yoga och mindfulness. Hon samarbetar med Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut Mediyogainstitutet som utbildat vårdpersonal sedan 2013 och driver idag Balans Institutet vars uppgift är att sprida de arbetsplatsanpassade programmen brett i samhället. Hennes pass testas just nu på Danderyds Sjukhus och KS, i två av världens största studier på yoga och hjärta samt ingår i en förstudie på patienter med ADHD på Akademiska Sjukhuset.

 

Registrations are closed for this event