Top

På arbetsplatsen

Balans Institutet / På arbetsplatsen

På arbetsplatsen

På konferensen, på er kick off, på frukostseminarier – ta varje chans att ge dina medarbetare verktyg för stresshantering och återhämtning i vardagen!

Balansinstitutets metod kombinerar mindfulness och medicinsk yoga och erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser. Metoden används som stressprevention, stöd till rehab och ökat hälsofrämjande. År 2019 publicerades en av världens största studier på yoga och hjärta där Balansinstitutets program ingick.

Metoden går utmärkt att utföra på stol i kontorslandskap (inget ombyte krävs) och fokus ligger på den viktiga andningen som ger effekt inom loppet av bara några minuter.  Testa gärna NU

Föreläsning 60-90 min

  • Övningar ur MIMY (Mindfulness & Medicinsk Yoga) Balansprogrammet
  • Att andas korrekt – hur och varför det påverkar ditt nervsystem
  • Enkla tekniker för ökat fokus och förbättrad prestation 
  • Hur jobbar du vidare på egen hand?

Copyright GT30 / Helioworks AB

Företagsinterna utbildningar – ge dina medarbetare en effektiv verktygslåda för daglig stresshantering och återhämtning

Jag erbjuder samtliga av Balansinstitutets utbildningar även inhouse.  Här strävar jag alltid efter att skräddarsy innehållet utifrån arbetsplatsens unika behov.

För mer information använd kontaktformuläret nedan

Tusen tack för en mycket givande inspirationsföreläsning, vi var alla jättenöjda med din föreläsning. Jag har mediterat varje dag sedan dess och tänker absolut fortsätta med det!

Linda Bergman, Ratos AB

Teamet var så nöjda och glada över din workshop. Det var en av höjdpunkterna under vår konferens och det här ska vi verkligen jobba vidare med. Temat Balans var exakt det vi behöver

Emmy Falk, SSC Finance Manager, Saint- Gobain

Jag brukade springa runt som en skållad råtta innan jag kom i kontakt med mindfulness och yoga. Nu har jag lärt mig att gå, stå och lyssna medvetet och ta vara på stunden att utöva mindfulness vid kaffeautomaten”.

Helena, HR ansvarig

Copyright GT30 / Helioworks AB

Balansprogrammet ger arbetsplatsen

  • Kostnadseffektiv stressprevention
  • Ett arbetsplatsanpassat program på stol och i kontorslandskap
  • Övningar med dokumenterad effekt på sömn, fokus, minskad stress och sjukfrånvaro.

Utbildningar på arbetsplatsen

Företagsinterna utbildningar i Balansprogrammet innebär två halvdagar med 6 veckor mellan varje tillfälle. I samband med bokning kartläggs arbetsplatsens unika behov och önskemål. Priset utgår från antalet deltagare. För offert använd kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss / Bokning

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)