Top

På arbetsplatsen

Balans Institutet / På arbetsplatsen

På arbetsplatsen

På konferensen, på er kick off, på frukostseminarier – ta varje chans att inspirera de anställda till daglig balans. Alla på företaget behöver veta om vikten av återhämtning, både för att skydda sig mot stressens negativa verkningseffekter men även för att kunna uppnå sin fulla potential. Som chef sätter du normen på företaget, så se till att själv prioritera din balans.

Vårt arbetsplatsanpassade program erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser och fungerar som prevention, stöd till rehab och ökat hälsofrämjande. Dokumenterad effekt på sömn, stress, oro/ångest.

Våra program går att utföra i kontorslandskap – inget ombyte krävs. Andningsteknikerna ger en direkt påverkan på kroppens egen lugn- och ro respons. Testa effekten ett par minuter redan NU

Powerbreak på konferensen – Stressprevention – Rehab

Vi utsätts nu för fler intryck under en dag än våra förfäder tog in under ett helt liv. Momenten i våra program ger konkreta verktyg för det moderna samhällets utmaningar. Syftet är att ge verktyg och motivera medarbetarna att ta aktivt ansvar över sin egen återhämtning.

Föreläsning 30-90 min

  • Kort introduktion till yoga & meditation
  • Pröva på yoga- och mindfulnessövningar ur Balansprogrammet
  • Samspelet andning & nervsystem (stress), vad som händer då vi andas ”fel” resp. ”rätt”.
  • Verktyg till att själv kunna arbeta vidare med stresshantering.

Copyright GT30 / Helioworks AB

Halvdag i samband med Kick-off, hälsodagar mm

Balansprogrammets yoga/mindfulness varvas med teoriblock kring balans/obalans, mindfulness som vetenskaplig metod och effekt på hjärnan. Fler yogaövningar, större möjlighet att skräddarsy innehåll utifrån era unika behov.

För offert och bokning använd kontaktformuläret nedan

Tusen tack för en mycket givande inspirationsföreläsning, vi var alla jättenöjda med din föreläsning. Jag har mediterat varje dag sedan dess och tänker absolut fortsätta med det!

Linda Bergman, Ratos AB

Teamet var så nöjda och glada över din workshop. Det var en av höjdpunkterna under vår konferens och det här ska vi verkligen jobba vidare med. Temat Balans var exakt det vi behöver

Emmy Falk, SSC Finance Manager, Saint- Gobain

Jag brukade springa runt som en skållad råtta innan jag kom i kontakt med mindfulness och yoga. Nu har jag lärt mig att gå, stå och lyssna medvetet och ta vara på stunden att utöva mindfulness vid kaffeautomaten”.

Helena, HR ansvarig

Copyright GT30 / Helioworks AB

Balansprogrammet m instruktör – 30 min/v för era medarbetare

Vi kommer till er en gång/vecka med löpande kursverksamhet. Några av Sveriges största arbetsplatser erbjuder programmet till sina medarbetare, kontakta oss för referenser!

Balansprogrammet ger arbetsplatsen

  • Kostnadseffektiv stressprevention
  • Ett arbetsplatsanpassat program på stol och i kontorslandskap
  • Övningar med dokumenterad effekt på sömn, fokus, minskad stress och sjukfrånvaro.

Omfattning – Bokning

Introduktionsföreläsning (alt. workshop), löpande kurstillfallen á 30 min. med instruktör. Grupper/företagsinterna utbildningar bokas enligt ö.k. efter att arbetsplatsens behov och önskemål kartläggs. För offert och bokning använd kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss / Bokning

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)