Top

På arbetsplatsen

Balans Institutet / På arbetsplatsen

På arbetsplatsen

På konferensen, på er kick off, på frukostseminarier – ta varje chans att lyfta vikten av stressreduktion och återhämtning på arbetsplatsen.  Som chef sätter du normen på företaget, om du vill att dina medarbetare ska må bra, visa att du tycker det är viktigt.

Balansinstitutets metod kombinerar mindfulness och medicinsk yoga och erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser. Metoden används som stressprevention, stöd till rehab och ökat hälsofrämjande. År 2019 publicerades en av världens största studier på yoga och hjärta där Balansinstitutets program ingick.

Metoden utförs i kontorslandskap (inget ombyte krävs) och fokus ligger på den viktiga andningen som i både svenska och internationella studier visat effekt inom loppet av bara några minuter. Testa gärna NU

Powerbreak på konferensen – Stressprevention – Rehab

Vi utsätts nu för fler intryck under en dag än våra förfäder tog in under ett helt liv. En föreläsning på arbetsplatsen ger deltagaren konkreta verktyg för att sortera bland dessa intryck och fokusera på det som är viktigt.

Föreläsning 30-90 min

  • Övningar ur MIMY (Mindfulness & Medicinsk Yoga) Balansprogrammet
  • Att andas korrekt – hur och varför det påverkar ditt nervsystem
  • Enkla tekniker för ökat fokus och förbättrad prestation 
  • Hur jobbar du vidare på egen hand?

Copyright GT30 / Helioworks AB

Halvdag i samband med Kick-off, hälsodagar mm

Praktiska övningar ur Balansprogrammets varvas med teoriblock kring balans/obalans, mindfulness som vetenskaplig metod och effekt på hjärnan. Här strävar jag alltid efter att skräddarsy innehållet utifrån arbetsplatsens unika behov.

För offert och bokning använd kontaktformuläret nedan

Tusen tack för en mycket givande inspirationsföreläsning, vi var alla jättenöjda med din föreläsning. Jag har mediterat varje dag sedan dess och tänker absolut fortsätta med det!

Linda Bergman, Ratos AB

Teamet var så nöjda och glada över din workshop. Det var en av höjdpunkterna under vår konferens och det här ska vi verkligen jobba vidare med. Temat Balans var exakt det vi behöver

Emmy Falk, SSC Finance Manager, Saint- Gobain

Jag brukade springa runt som en skållad råtta innan jag kom i kontakt med mindfulness och yoga. Nu har jag lärt mig att gå, stå och lyssna medvetet och ta vara på stunden att utöva mindfulness vid kaffeautomaten”.

Helena, HR ansvarig

Copyright GT30 / Helioworks AB

Balansprogrammet ger arbetsplatsen

  • Kostnadseffektiv stressprevention
  • Ett arbetsplatsanpassat program på stol och i kontorslandskap
  • Övningar med dokumenterad effekt på sömn, fokus, minskad stress och sjukfrånvaro.

Utbildningar på arbetsplatsen

Företagsinterna utbildningar i Balansprogrammet innebär två halvdagar med 6 veckor mellan varje tillfälle. I samband med bokning kartläggs arbetsplatsens unika behov och önskemål. Priset utgår från antalet deltagare. För offert använd kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss / Bokning

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)