Top

Frågor och svar

Balans Institutet / Frågor och svar

Vanliga frågor & Svar

Här listar vi de vanligaste frågorna och svaren vi får. Ta gärna en titt och skulle du ändå behöva hjälp kan du använda kontaktformuläret

Vad är Balansprogrammet Online?

Balansprogrammet Online finns i två utföranden, START och FORTSÄTTNING

START innehåller Balansprogrammet 6 veckor, ett träningsprogram med 5-10 min. daglig träning samt ett 60 min. yogapass som hjälper dig komma igång med din dagliga träning. Passet ”Fri från stress” har testats i svensk forskning sedan 2014 i två av världens största studier på yoga och hjärta.

FORTSÄTTNING innehåller utöver Start även Balansprogrammet 12 veckor och en variation av yogapass för dig som vill gå vidare. Som en yogisk Gott & Blandat påse!

AVGIFT. Du får tillgång till materialet i 3 månader från din registrering! 299 kr för START och 399 kr för FORTSÄTTNING.

Jag kan inte logga in, hur gör jag?

Om du inte kan logga in så beror det oftast på att e-postadressen eller lösenordet du anger är felaktigt – Prova att återställa ditt lösenord här

Skulle det ändå inte fungera kan du kontakta vår tekniska support via kontaktformuläret – Beskriv ditt ärende så noga som möjligt för snabbast hjälp.

Hur länge får jag tillgång till innehållet som jag betalat för?

I dagsläget så får du tillgång till valt paket och innehåll i 3 månader från och med köpdatumet. På sidan Mitt konto framgår detaljer kring ditt köp inklusive giltighetsdatum.

Hur köper jag abonnemang till en hel grupp?

Du har 25 % rabatt på beställningar på minst 10 konton.

För att beställa, maila antal konton, önskat startdatum samt faktureringsuppgifter till info@balansinstitutet.se Därefter får du en rabattkod att dela ut som berättigar deltagarna till fri träning.

Pris för start med rabatt är 225 kr inkl moms (180 kr ex moms)

Pris för fortsättning med rabatt är 300 kr inkl moms (240 kr ex moms)

Jag är instruktör. Hur hittar jag MIMY passen som ej ingår i onlinetjänsten?

Dessa finner du som digitala nedladdningar eller CD hos vår samarbetspartner www.mediyogashop.se

Jag är gravid. Kan jag göra alla övningar?

Ja, det går utmärkt! Det är bara bra för ditt foster. Det enda du ska undvika inom medicinsk yoga är rotlås och eldandning, annars inget särskilt att tänka på!