Top

Gongbad

Balans Institutet / Gongbad

Gong – bada i vibrationerna av världens äldsta instrument

Sara Emilionie guidar dig i några av de mest lugnande verktygen ur Balansprogrammet (medicinsk yoga och mindfulness) och spelar Gong för dig under 3 h!

Dina celler och inre organ vibreras och du får hjälp att frigöra mentala, emotionella och fysiska blockeringar medan du återhämtar dig på Yogainstitutets sköna ullmattor.

Kom tillsammans med dina vänner och ge er själva en annorlunda helgupplevelse, eller starta veckan med ett djupavslappnande morgonpass!

Sagt om Saras tidigare gongkväll;

”Flera gånger idag har jag tänkt på dina ord, din röst, att man inte vinner ett race utan depåstopp (tänkvärt och viktigt), och när tanken kommit till mig har en lyckokänsla spridit sig genom kroppen ändå inifrån maggropen. Det kommer verkligen inifrån dig, och det märks. Trovärdigt och äkta, precis som man önskar. Heja dig Lady Gong!!”
Katharina, gäst från Rex Travel

”Sara, du är en gudabenådad gongspelare! Jag hörde toner och melodier i Gongen jag aldrig hört förut och upplevde en total djupavslappning som sitter kvar även dagen efter”.
Eva, elev på Yogainstitutet

Tack Sara, för tre timmar rent guld!
Ulla Danielsson, deltagare tidigare gongkväll
Det var längesedan jag kände mig så avslappnad och trött på ett skönt sätt. Somnade tidigt och sov hela natten utan avbrott vilket jag inte har gjort på flera år. Fantastiskt. /Sofia

För bokning och aktuella datum: