Top

Privatsessioner

Balans Institutet / Privatsessioner

En enskild sessioner ger dig möjlighet att förstå dina hälsobesvär utifrån ett yogiskt perspektiv och erhålla ett individuellt program utifrån dina behov.

Under 100 minuter går vi igenom din hälsa/ohälsa och du får ett recept på andningstekniker, yogaövningar,  meditation som du utövar på egen hand. Under ev återbesök får du löpande coaching i din förändringsprocess, med yoga och samtal som verktyg.

Målsättningen med sessionen är att du skall få en ökad förståelse och ett upplägg på en nivå så att du själv kan träna hemma för att påverka din egen självläkning och balans.

MediYoga är en svenskutvecklad medicinsk och terapeutisk yogaform
som är utforskad, beprövad och används reguljärt inom svensk hälso- och 
sjukvård. Forskningen har påvisat effekt på bland annat oro, ångest, sömnstörningar, ryggbesvär, smärta och blodtryck. Mindfulness har sedan slutet på 70- talet utvärderats i ett stort antal internationella studier som visat effekt på bl.a sömn, ångest, oro, depression och är idag en del av svensk sjukvård.

Om yogaterapeuten

Sara Emilionie (grundare Balans Institutet) är mindfulnessinstruktör, yogaterapeut och ansvarig utbildare inom mindfulness vid MediYoga Institutet, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut.  Hennes metod testas just nu i ett flertal svenska studier, bl.a vid Danderyds Sjukhus.

Sagt om yogaterapi med Sara; 

”Jag fick mer kunskap om mig själv och mina beteendemönster under en enskild session än jag fått under mina 10 år i terapi.”

– Mikael, Uppsala

”Du gav mig en privatlektion för en tid sen och jag vill berätta att jag numera slutat med betablockerare. För 10 dar sen fick jag ett flimmer som jag lyckades häva m hjälp av djupandning.”

– Hasse, Stockholm

”Min dotter säger att hon fick förtroende för dig och jag märker att era samtal gör henne gott.”

– Anonym mamma

Praktisk information: 

Adress:  Värtavägen 35, ingång bakom huset. T bana Karlaplan.

Kostnad:  Nybesök 100 min – 1200 kr (inkl träningsprogram), Återbesök 60 min  – 900 kr . Betalning sker på plats (ej kort). Företag: moms 25 % tillkommer.