Top

Referenser

Balans Institutet / Referenser

Referenser / Sagt om

Genom mindfulnessens attityder och vardagsträning har jag mer förstått dess funktion och hjälp i livet som helhet. Att MIMY programmet inte bara är ett pass på 20 minuter som man gör utan att det ger ”ringar på vattnet” som avspeglar sig mer och mer i min syn på livet, synen på mig och på andra. Det medför en ökad lyhördhet, ödmjukhet inför allt

Ulrika Berglund, MIMY Instruktör


MIMY är verkligen räddningen för mig när jag har mycket att göra. Jag tappar så lätt bort min egen yogaträning när det är hektiskt och när jag leder många grupper under terminen.

Anna Karin Hedback, MediYoga terapeut och MIMY Instruktör


Jag tycker mycket om ditt sätt att förmedla mindfulness. Dels genom ditt sätt att leva mindfulness i din ”varelse” men även i det du rent pedagogisk utbildar oss i (information och instruktion) Dessutom upplever jag att du delar med dig av dig själv, ditt material och dina erfarenheter och kunskaper mycket generöst på ett yogiskt sätt och det uppskattar jag. Jag uppskattar alltid generositet och när man inte gömmer sig bakom protektionistiska murar. Du är en stor inspiratör och förebild.

Tina Peldan, yogaterapeut, MIMY Instruktör, Vita Coaching


Sara har en fullständig närvaro, en kombination av lugn empati och fantastisk intensitet som gör henne till en mycket bra lärare

Göran Boll, grundare av MediYoga


Sara är den skrattande yogin som sprider glädje överallt och som fått mig inse att det viktigaste i livet går att nudda vid med hjälp av ett andetag.

Torbjörn Runvik, Creative Director, Sargasso Kommunikation


Sara har hjälpt mig att hitta ögonblicken, närvaron i andetaget, vid kaffeautomaten, på tunnelbanan, i matkön, i vardagen. Hon har en fantastisk förmåga att göra mindfulness enkelt och tillgängligt, för alla

Helena, HR chef


Sara, du är mycket kunnig, inspirerande och entusiasmerande på ett härligt, tillbakalutat sätt. Du är inte så mystisk som en del andra yoga instruktörer kan vara och det gillar jag skarpt.
 

Annette, Astra Zeneca


Eleverna ÄLSKAR övningarna i Balansprogrammet och när jag inte gör dem påminner de mig och säger att vi glömt skapa vår dag!
 

Jasminka, Fredrikshovs Slottsskola