Top

Vårt team

Balans Institutet / Vårt team

Vårt team

Sara Emilionie

Grundare Balans Institutet

 

 

Sara är yogaterapeuten som sa upp sig från jobbet som kommunikationskonsult pga en vision- att få varenda svensk att börja andas! Idag har hon utbildat hundratals människor i den egna metoden MIMY- mindfulness och medicinsk yoga och föreläser inom vård, skola och näringsliv.

Metoden MIMY erbjuds via utbildade instruktörer inom bl.a, cancervården, barn- och ungdomspsykiatrin samt på några av Sveriges största arbetsplatser. Metoden har testas i svensk forskning, exempelvis på Danderyds Sjukhus och Karolinska Sjukhuset.

Läs mer om Sara här

Malin Lagström

Leg. Arbetsterapeut


Leg. Arbetsterapeut med många års erfarenhet av att arbeta med Neuropsykiatriskafunktionsnedsättningar, bl a ADHD och Autismliknande tillstånd (NPF) och stressrelaterad ohälsa, både inom behandling och utredning. Infört och genomfört Balansprogrammet på Neuropsykiatriska Mottagningen för vuxna på  Akademiska Sjukhuset i Uppsala.

Mediyogaterapeut/Lärare, MIMY steg 1 och 2, Utbildad Stress- och utbrändhetscoach. Utbildad i Yinyoga, Restorative yoga, Barnyoga, Gong.

Sin fritid ägnar Malin bland annat åt att tillsammans med sin familj bidra till byggandet av en skola i Gambia där Malins familj har drygt 30 fadderbarn.

Läs mer om Malin här

Göran Boll

Grundare MediYoga


Göran har utvecklat den terapeutiska yogaformen MediYoga och är grundare av MediYoga Institutet. Han har arbetat med stresshantering i form av föreläsningar, workshops, kurser och rehabilitering på stora svenska arbetsplatser och har utbildat människor inom vården samt bedrivit forskning på yoga sedan mitten av 1990-talet.

Läs mer om Göran här