Top

Om Helena Rickberg Duhrin

Balans Institutet / Vårt team / Om Helena Rickberg Duhrin

Helena Rickberg Duhrin

Helenas livserfarenheter har hjälpt henne med det som hon själv i sin undervisning önskar förmedla. Våga känna, acceptera, allt förändras, vad är viktigt, hitta den du är och din väg, lev av nuet, förundras är ord som finns med.

Idag är Helena utbildad mindfulnesslärare MBSR (ATT). På grund av omfattande utbildning och ett flertal meriter som krävs för att erhålla certifiering är Helena en av väldigt få i Sverige som snart kan kalla sig certifierad MBSR lärare. Att vara Mindfulnesslärare i MBSR kräver ett eget utövande, leva mindfully och aktivt jobba med MBSR grupper.

Helena hittar ni oftast i trädgården, bakom en kamera eller i skogen. Tidigare oftast lekande med barnen men nu lockar deras kompisar mer än mamma. Helenas övertygelse är att den största kraften är att känna oändlig kärlek. Förundras över litet som stort. Har nära till skratt och tycker om att uppleva samtal utan upplevelse av tid.

Helenas vision är att få människor att känna, känna med hela kroppen, lära sig att läsa av, våga gå sin väg och förstå vad det innebär att vara i nuet. Men också att våga vara i känslan av sorg eller ensamhet och lära sig kunna kliva ur det för att vila. Att få människor att förstå, känna och hantera sin mentala, emotionella och fysiska kropp. Att Leva.

Helena om samarbetet med Balans Institutet;

Jag kan känna en mjuk och vördnadsfull glädje över att få kliva in och utbilda i MIMY för barn och unga som en gång hjälpte och hjälper mig och mina barn. Att nu tacksamt få ge tillbaka med egen erfarenhet för att få fler att leva med mer glädje och harmoni och mindre stress och inre smärta.

Balans Institutet om samarbetet med Helena:

Jag är omåttligt tacksam och stolt för att Helena åtagit sig att förvalta och utveckla utbildningen MIMY för barn och unga som är ett av mina egna hjärtebarn. Utbildningen har under årens lopp inte bara haft en betydelse för dem jag utbildat utan även fungerat som daglig påminnelse om vad jag själv önskar ge vidare till mina egna barn.  När nu Helena tar över kan jag luta mig tillbaka och veta att det här kommer hon att göra som ingen annan kan.

Kontakta Helena

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)