Top

Andning och stressreduktion

Balans Institutet / Andning och stressreduktion

MIMY Fri Från Stress (heldagsworkshop)

MIMY Fri från stress är namnet på ett yogapasset som testas i två av världens största studier på hjärtat, förmaksflimmer på Danderyds sjukhus och hjärtsvikt på Karolinska Sjukhuset i Huddinge. 

 Passet bygger på medicinsk yoga utifrån ett ajurvediskt perspektiv i kombination med mindfulness. Upplevda effekter av de tusentals elever som provat passet är bl.a bättre och djupare sömn, minskad stress, bättre värden då det gäller blodtryck, psykiskt välbefinnande. Denna dag handlar om att i grunden förstå hur vår stressrespons fungerar och se hur varje övning i detta pass påverkar kropp och sinne. Syftet är att motivera dig till att ta de steg som krävs för att ta daglig stressreduktionen på allvar.

Passar för dig med tex hjärtrelaterade besvär, högt blodtryck, ryggproblem, sömnbesvär. Du som är utbildad MediYoga instruktör eller MIMY Instruktör kan direkt efter denna dag lära ut passet till andra!

Tid: 16 december kl 9-14.30 Göran Boll Yoga Institut, Värtavägen 35, Stockholm

Kostnad: 1500 kr, för företag tillkommer 25 % moms, betalas på plats.

Sagt om MIMY Fri från stress;

”Jag sov som jag aldrig sovit förut efteråt. Magiskt att uppleva djupavslappning både under passet och långt efteråt.”
– Anna, deltagare MediYoga Institutets kursverksamhet HT17

Balansprogrammet – konkret verktygslåda för daglig balans

Denna heldag ger dig en introduktion i mindfulness och medicinsk yoga och en konkret verktygslåda för daglig balans. Du kan genomföra dagen för egen del som stressreduktion, rehabilitering, personlig utveckling.

För bokning och aktuella datum: